Munkalap

Munkalap

A munkapult a konyhabútor leggyakrabban használt és nagy felületen látható része ezért a kiválasztásnál kiemelt figyelmet szükséges fordítani arra, hogy megfelelő összhangban legyen a konyhában lévő burkolatokkal és a konyhabútor színvilágával is.

A munkalap minden konyhának/fürdőszobának/irodának meghatározó része funkcionális és esztétikai szempontból is.

A konyha lakásunk központi élettere, itt töltjük ugyanis a legtöbb időt, ezért az esztétikum korántsem mellékes körülmény. A konyha leghangsúlyosabb dizájneleme a bútoron túl a munkapult burkolata. Ennek színét érdemes a konyha irányadó színeihez, anyagaihoz hangolni.

 

Az anyag kiválasztásakor a szépségen túl fontos kritérium a fizikai és kémiai hatásokkal szembeni ellenálló képesség. Azaz a munkapult jó, ha víz- és hőálló, résmentes, ellenáll az evőeszközök által ejtett karcolásoknak, könnyen tisztítható, viseli a tisztítószerek maró-lúgos hatását és biztonságos.

A felső bevonat minden esetben kopás-, ütés-, karc-, valamint hőálló, és a háztartási vegyszerekkel szemben is ellenálló, az általános használatot és igénybevételt figyelembevéve.

FAFORGÁCS ALAPÚ DEKOROS MUNKAPULTOK

Szélességük 580-600 mm, vastagságuk zömmel 18-38 mm közötti, míg a lapok hosszúsága 2,8-5,2 m, de ettől eltérő méretek is elérhetők. A konyhai munkalapok széles mintaválasztékban kaphatók, több száz darabos mintafüzérből választhatja ki az Önnek megfelelőt.

Kollekcióink

KRONOSPAN

Munkalap kollekció

FALCO

Munkalap kollekció

BIURO STYL

Munkalap kollekció

KOMPAKT LEMEZEK

A Slim Line munkalapok kiemelkedően esztétikus megjelenése magas termékminőséggel és fokozott ellenállóképességgel társul. Tökéletes, hosszú távú megoldást biztosítanak bármely konyhai, fürdőszobai vagy akár irodai felhasználásra.

Anyagában színezett, ultra-vékony, 12 mm-es munkalapjaink nem csak szépek, de használatukat tekintve számos előnnyel is rendelkeznek .
 

Előnyök

  • Vízálló és teherbíró, aláépített mosogatók esetében is használható.
  • Nincs szükség élzárásra.
  • A munkalapok élei tetszés szerint megmunkálhatóak.
  • Alkalmazható vízszintes és függőleges felületeken – használható konyhai munkalapként és hátfalként egyaránt.
  • Kétoldalú dekoratív felület- ideális nyitott szekrényekhez és reggelizőpultnak.
  • Higiénikus, könnyű karbantartani és tisztítani.

Kollekcióink

KRONOSPAN Slim Line

Különleges választéka monokróm alappal rendelkező Slim Line munkalap, mely ideális felsőkategóriás bútorokhoz és belsőépítészeti megoldásokhoz.
Méretek:
4100x650x12 mm
4100x1300x12 mm

BIURO STYL Kompakt lemez

A Biuro Styl kompakt munkalapok tökéletesen illeszkednek a modern design-hoz és az exkluzív bútorokhoz. Vízálló, antibakteriális tulajdonságok, teljes vastagságában megmunkálható.
Méretek:
1300-1400x3050-4200x12 mm
1300-1400x3050-4200x12,5 mm