Dekor

Dekorpanel

Dekoratív elem a
belső térben

A dekorpanelek otthonossá teszik a belső tereket. Dekoratív elemként növelik minden helyiség esztétikai értékét mind magán, mind közületi helyiségekben. A legtöbb munkapult dekor elérhető kínálatunkban, mint dekoritlemez, így a munkapulttal megegyező felületeket lehet kialakítani a helyiségekben. Az exkluzív és egyedi megjelenést elérheti továbbá a kő-kompozit és fa alapú panelek felhasználásával, vagy a fém és fa harmonikus kombinációjával.

ART PARET - Fa alapú dekorpanel

Paneljeinket elegáns megjelenés és funkcionalitás jellemzi. A természet és a dizájn kombinációja tökéletesen illeszkedik az Ön belső terébe. A színeket úgy választottuk ki, hogy a legigényesebb vásárlók igényeit is kielégítsék.

A gyártás során kiváló minőségű anyagokat és fejlett technológiát használunk, de a legfontosabb az emberek kezei, akik minden panelt kifogástalan precizitással készítenek elő Önnek. Minden kész panel egy csapat ember munkáját foglalja magába.

Léc panelek

A panelek alapja fekete melamin felületű fa alapú lap, amelyre feketére festett MDF csíkok vannak rögzítve. Az MDF csíkok tölgy furnér felületet kapnak négy színben.

Az egyszerű kialakítás lehetővé teszi a panelok gyors összeszerelését. A különféle felületekre szerelési ragasztóval rögzítheti, így gyorsan változtathatja meg a panel segítségével belső térének hangulatát.

Moduláris panelek

A moduláris panelek kiváló minőségű MDF lapon és természetes, lakkozott tölgy furnéron alapulnak. Három különböző változat lehetővé teszi a vásárló számára, hogy megválassza a fa szálirányát, a négyzetes formátum és a szimmetrikus szerkezet pedig lehetővé teszi, hogy egy paneltípusból számtalan mintát rendezzen el. 

Ön dönti el, hogy klasszikus, koherens karaktert ad-e a falaknak, vagy művészi káoszt mutat be.

ALUMÍNIUM BORÍTÁSÚ MDF LAPOK

A Kronodesign szálcsiszolt fém borítású lap választéka, 6 exkluzív színt foglal magába , amelyek a modernséget és a kifinomultásgot egyszerre tükrözik. Az Aluminium, Platinum, Inox, Gold, Copper és Bronze névre halgató lapok színei és felületei, csillogást hoznak az elkövetkezendő projectjébe. Alkalmazása különféle lakóterekhez,üzleti vagy akár kereskedelmi belső terekhez nyújtja a csillogás és a luxus érzésének lehetőségét, így egy sokoldalú és megnyerő dizájnt eredményezve.

Az alumínium lapok, magas minőségű MDF maganyagon lévő valódi alumínium bevonatot jelentenek, karcolás ellenálló bevonattal és egy védőfóliával ellátva. A lapok felhasználhatók függőleges felületen, nem teherhordó száraz környezetben. A termék 2800 x 1300 x 18.7 mm-es mérete, egyedi és megnyerő vizuális megjelenést biztosít.

Fedezze fel a valódi alumínium borítású lapokat

Erős, tartós, egyedi

Fedezze fel a Kronodesign valódi alumínium borítású lapjait, amely egy esztétikailag erős, tartós és egyedi terméket képvisel a piacon, lehetőséget nyújtva a sokoldalú és megnyerő belső terek és projektek kialakításához.

A fémmel való kihangsúlyozás egy plusszt ad mindenhez, a diszítő elemeken és anyagokon keresztül, a bútorokon át, akár a komplott belsőépítészeti megoldásoknak.

A világ legvékonyabb kőburkolata

KŐFURNÉR

A Slate Design LiteStone kőfurnér valódi palakő, mészkő vagy homokkő felhasználásával készült, üvegszállal és műgyanta hordozóval megerősített ultravékony burkolat. Kedvező tulajdonságaiból adódóan – felületkezelést követően – számos különböző bel- és kültéri felületre felragasztható. Könnyű súlyának és rugalmasságának köszönhetően több célra is megfelel falburkolástól az épületek olyan függőleges és vízszintes felületeinek burkolásáig, melyeket korábban alkalmatlannak tartottak a kőborításhoz a súly-, illetve lepattogzási problémák miatt.

Felragasztható téglára, csempére, gipszkartonra, – megfelelő előkészítés után – hálózott, szigetelt kültéri homlokzatra konzolozás/előtét falazás nélkül és számos egyéb felületre.

Vastagság

1,2-3,0 mm

Méret

1220×610 mm
2100×1050 mm
2400×1200 mm

Súly

1,5-3,0 kg/m2

Mennyiség függvényében akár egyedi lapméret is rendelhető, csökkentve ezáltal a helyszíni vágást, valamint a keletkező veszteséget.